Midea a lansat noua sa serie Xtreme ECO de tip split de perete, cu eficiență energetică excepțională în întreaga gamă.

Xtreme ECO, cu design unic si revolutionar, a fost recent introdus pe piața din Romania alături de noile modele All Easy Pro Nordic, Xtreme Dura si Breezeless.  Pe lângă aceste  produse noi, gama completă de sisteme split RAC și LCAC a fost, de asemenea, actualizată și îmbunătățită pentru T1/2022. Modelele actualizate includ console RAC, casete compacte LCAC, unități montate pe tavan, podea, echipamente de tip Duct, precum și o gamă complet nouă de unități Multi-Split.

Disponibilă in capacitati de la 9.000btu/h până la 24.000btu/h, seria Xtreme ECO, permite reducerea consumului de energie pana la 71%, printr-o simpla apasare a butonului E-Max de pe telecomanda, reusind astfel sa mentina o temperatura confortabila pe timpul noptii si un consum de pana la 1kWh.

Conceput pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, Xtreme ECO include multe funcții pentru a îmbunătăți confortul. Ținând telecomanda aproape, funcția de răcire sensibilă „Follow Me” poate măsura temperatura din jurul utilizatorului și ajustează nivelurile de confort în consecință. . „Funcția de memorare a poziției flapsului”  repozitioneaza automat unghiul de baleaj setat. Unitățile sunt echipate cu o funcție TURBO , care poate accelera modul de răcire sau încălzire. Toate unitățile interne de tip Split de perete Midea sunt dotate standard cu Wi-Fi și tehnologie Smart Home, iar Xtreme ECO nu face excepție, puteți seta temperatura de pe telefon, permițându-vă să vă controlați climatul casei la atingerea unui buton.

Pentru a ajuta la reducerea mirosurilor, bacteriilor si a prafului, Xtreme ECO este echipat cu un sistem inovativ de sterilizare la o temperatura de 56 de grade Celsius și are in dotare filtru HEPA si filtru cu Vitamina C + Cold Catalyst.

Toate unitățile pot fi controlate prin aplicația Midea Air și pot fi utilizate cu comenzi vocale Alexa și Google Play.