Producătorul chinez de aer condiționat, Midea, este prima companie din China care a obținut un rating de securitate IoT de la compania globală de certificare a siguranței, UL.

Nivelul SILVER, așa cum au fost evaluat de catre UL, demonstrează că patru dintre liniile de produse de aer condiționat și dezumidificatoare Midea folosesc cele mai bune solutii din industrie pentru securitatea cibernetică IoT.

Ratingul demonstrează capacitățile de bază de securitate pentru toate echipamentele de aer conditionat Midea conectate in sistem de control Wi-Fi . Aceste linii de produse au fost evaluate în funcție de implementarea capabilităților vitale de securitate , cum ar fi lipsa parolelor implicite, actualizări și conexiuni securizate, controale de acces și întreținere a securității produselor.

Evaluarea de securitate IoT de la UL (www.ul.com) pentru echipamentele de aer conditionat clasifică produsele în funcție de o scală ascendentă de cinci niveluri: BRONZE, SILVER, GOLD, PLATINUM și DIAMOND. Produsele verificate primesc marca UL Verified Mark și sunt evaluate în mod continuu.

„Ne angajăm să ajutăm clienții noștri să se bucure de confortul caselor lor, iar asigurarea securității produselor noastre conectate la internet este o parte esențială a acestui angajament”, a declarat Hsiang-Chih Hsu, șeful de securitate IoT al Midea.

Midea câștigă premiul “BLUE ANGEL” pentru aparatele de aer condiționat R290.

Producătorul chinez, Midea, a primit un premiul “BLUE ANGEL” in Germania pentru protecția mediului de la Organizația Națiunilor Unite si Dezvoltare Industrială (UNIDO) pentru activitatea sa în dezvoltarea aparatelor de aer condiționat cu propan.

În ultimii 10 ani, Midea a cooperat cu UNIDO într-un proiect care vizează înlocuirea agentului de freon R22 care afecteaza stratul de ozon, cu propan (R290). Compania a investit peste 7 milioane de dolari în transformarea unei linii de producție în produse cu agent frigorific R290. În plus, 83 dintre laboratoarele sale sunt acum dedicate cercetării industriei rezidentiale cu agenți frigorifici cu GWP scăzut. 

Midea a vândut peste 2.100.000 de aparate de aer condiționat R290 pe piața europeană de la prima lor introducere în 2014, cu peste 500.000 deja vândute în China. Compania spune că linia de producție R290 are o producție potențială de 750.000 de unități pe an.

Premiul pentru Contribuție Remarcabilă la Protecția Mediului recunoaște eforturile Midea, care  estimează că au redus  967.490 de tone de emisii de CO2 pe an.