Deținerea unui aparat de aer condiționat nu mai este un lux, ci o nevoie! Vara în Romania devine din ce în ce mai fierbinte și mai greu de suportat. Din fericire, instalarea unei unități de aer condiționat de înaltă calitate vă poate oferi confort fără efort pe tot parcursul anului, indiferent de temperatura ambientală.

Dacă încă sunteți în căutarea unității de aer condiționat potrivită pentru dvs. sau doriți să vă modernizați sistemul AC, Midea este solutia perfecta. Acest brand premiat oferă unele dintre cele mai eficiente și de ultimă oră unități de aer condiționat de pe piață. Deci, dacă sunteți în căutarea unui produs rentabil și doriți să investiți într-un brand de încredere, Midea este alegerea pentru dvs.!

Am pregătit o listă de motive pentru care ar trebui să alegeți Midea:

1.  Eficienta energetica A+++   – Reduce factura de energie cu pana 71%

O unitate de aer condiționat cu un rating bun de eficiență energetica face toată diferența! Acest lucru nu numai că asigură că sistemul dvs. AC este ecologic, dar vă menține facturile la energie relativ scăzute. 

Majoritatea aparatelor de aer condiționat A+++ de la Midea consumă cu până la 60% mai puțină energie electrică datorită tehnologiei lor SmartSavE cu compresor invertor de ultimă generație. Gama Midea Xtreme Save ECO duce eficiența la următorul nivel.

Este capabil să vă mențină rece timp de peste 8 ore, consumând doar 1 kWh de energie, economisind până la 71% la facturile de electricitate!

2.  Curatare rapida si eficienta – Simplu si fara efort.

Cu o structură minimală care este ușor de demontat, aparatele de aer condiționat Midea sunt super ușor de curățat, garantând un aer mai sănătos și mai curat.

Turbina detașabilă  a ventilatorului din gama All Easy Pro vă oferă cu 50% mai mult acces la curățare. Este nevoie de doar 1 minut pentru a demonta ventilatorul interior, permițându-vă să curățați în profunzime atât ventilatorul, cât și schimbătorul de căldură în doar câteva minute.

Gama Xtreme Save include chiar și o funcție de autocurățare profundă. O creștere față de modul tipic de autocurățare, modul de sterilizare de pe Xtreme Save încălzește schimbătorul de căldură la 56°C timp de 30 de minute. Acest lucru distruge până la 99,9% din bacterii după doar două cicluri de utilizare!

3.  Performanta rapida – Ajusteaza temperatura in cateva secunde

Întrucât aparatele de aer condiționat Midea sunt extrem de eficiente, ele oferă întotdeauna rezultate incredibil de rapide!

Generând un flux de aer 3D și având o funcție de ultimă oră de „răcire flash”, aparatele de aer condiționat Midea pot regla temperatura oricărei încăperi în câteva secunde.

Fie că aveți nevoie de aer răcoros pentru a vă ajuta să treceți peste lunile de vară sau de aer confortabil încălzit iarna, Midea vă garantează confortul într-o clipă.

4.  Extrem de silentios – Dormi linistit toata noaptea

Cu aparatele de aer condiționat Midea, nu mai trebuie să alegeți între o cameră zgomotoasă, cu aer condiționat și un mediu liniștit, dar inconfortabil. De fapt, unitățile eficiente ale acestui brand se laudă cu capacități puternice de încălzire și răcire care funcționează într-o liniște senină.

În cele din urmă, vă puteți răsfăța în spațiul ideal în care vă puteți relaxa sau lucra fără distrageri zgomotoase.

5.  Preturi competitive – Fara a face rabat de calitate

Sistemele AC de la Midea nu sunt doar eficiente din punct de vedere energetic, ci sunt vândute la prețuri competitive, care nu vă vor afecta portofelul. În comparație cu mărcile concurente, Midea oferă produse foarte accesibile fără a face compromisuri la calitate și inovație, începând de la DOAR 1800 LEI.

În plus, veți beneficia, de asemenea, de o garanție de 3 ani, asigurându-vă liniștea sufletească continuă.

6.  Tehnologie Air Magic – Respira aer curat

Ca brand, Midea investește mult în noi progrese. De fapt, cele mai noi unități de la Midea au depășit oficial limitele a ceea ce pot realiza sistemele de aer condiționat! Prezentând o funcție revoluționară „adăugată de Air Magic”, gamele Xtreme de la Midea nu doar reglează temperatura, ci și transformă AC într-un purificator de aer doi în unu.

Pentru a vă asigura că fiecare respirație pe care o luați este curată, proaspătă și sănătoasă, dispozitivul încorporat „Air Magic” generează ioni pentru a îndepărta bacteriile și praful din aer. Chiar poți simți diferența.

7.  Certificat Eurovent – O garantie a excelentei

Înființată în 1993, Eurovent Certification este lider global în „domeniul certificării de performanță a produselor de la terți pentru produse de încălzire, ventilație, aer condiționat și refrigerare”.

Midea a primit o certificare Eurovent, astfel încât puteți fi 100% sigur că îndeplinesc cele mai înalte standarde internaționale și că unitatea face ceea ce scrie în broșura produsului și manualul de operațiuni.

8.  Premii castigate – Brandul de aer conditionat nr.1 in lume in tratarea aerului

Având în vedere toate aceste avantaje, nu este surprinzător că în fiecare an Midea câștigă peste 40 de premii la diferite expoziții de design la nivel mondial, inclusiv Red Dot, iF și Good Design Awards.

Viziunea puternică bazată pe inovație, calitate și design a făcut din Midea marca numărul 1 de aer condiționat din lume și cea mai mare corporație de export din China.

De fapt, este marca aleasă de peste 35% dintre proprietarii de aparate de aer condiționat din întreaga lume, ceea ce înseamnă că aparatele de aer condiționat Midea răcesc și încălzesc peste 2,7 miliarde de gospodării la nivel global.